OVO MENJA SVE: Zvezda saznala NAJBOLJU moguću vest pred meč u Danskoj!

Autor:

Sport

21.10.2021

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde od 18:45 časova gostuju Midtjilandu u 3. kolu grupne faze Lige Evrope "jači" za podršku "Delija".

Republika

Foto: Starsport

Navijači Crvene zvezde na meču protiv Brage na startu grupne faze Lige Evrope

Naime, iako je ljudima iz Srbije zabranjen put u Dansku zbog nepovoljne epidemiološke situacije sa koronavirusom, crveno-bele će bodriti navijači iz Skandinavije i Nemačke. 

Najvernije pristalice aktuelnog prvaka Srbije već su obezbedile određeni broj karata i zauzeće svoje mesto na tribinama "MCH arene", koja može da primi 11.432 gledaoca.

Izabranicima trenera Dejana Stankovića podrška "Delija" bila je od velike koristi u Bugarskoj, kada su uspeli da u desetkovanom sastavu nadigraju Ludogorec sa 1:0 i stignu do šestog boda u grupnoj fazi.

Podsetimo, nakon dve runde, crveno-beli su lideri grupe F Lige Evrope, a eventualni trijumf u Danskoj bio bi garant još jednog evropskog proleća u Ljutice Bogdana. Uz vetar u leđa sa tribina, sve je značajno lakše...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading