OLE, ČEMU LOŽENJE? Velika LEGENDA Mančestera OPLELA po Solskjeru - "Od ozbiljnog tima primili bi PET KOMADA"!

Autor:

Sport

21.10.2021

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester junajteda u sredu uveče su savladali Atalantu, ali izdanje "Crvenih đavola" nije oduševilo legendu kluba Pola Skolsa, čak naprotiv!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ole Gunar Solskjer i Kristijano Ronaldo

Skols je izneo niz kritika na račun velikana sa "Old Traforda", a posle trijumfa nad Italijanima naročito se "obrušio" na menadžera Olea Gunara Solskjera.

Razumem uzbuđenje, ali da su igrali protiv boljeg tima ne bi ih ni bilo - počeo je proslavljeni Englez, pa dodao:

- Atalanta je igrala bez petorice… Kažem, razumem uzbuđenje, ali u igri nisam uživao. Ona je bila zabrinjavajuća. Nedostajalo je zajedništva. Da li mogu ovako protiv boljih timova? Nikako.

Skolsu se nije dopala formacija, kao ni način na koji su igrali izabranici norveškog stručnjaka.

- Tužna formacija. Ole je pre utakmice pričao da je to 4-2-4 sistem. Ne zanima me ko su ti igrači u vezi, ozbiljni evropski timovi će da te rasture. Niko od spoljnih igrača ne trči nazad, Bruno Fernandeš se nešto trudi i vraća se, ali uništiće ih. Da je Mančester junajted igrao protiv zaista dobrog tima primili bismo četiri ili pet komada - "zagrmeo" je Pol Skols.

Podsetimo da je nakon tri rune elitnog takmičenja Mančester junajted lider grupe F sa šest bodova, dva više od Atalante i Viljareala, dok je na začelju Jang Bojs sa tri osvojena poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading