TRENER DANACA NEMA DILEMU: Ne preza od imena Crvene zvezde - sve će učiniti za pobedu!

Autor:

Sport

20.10.2021

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Midtjilanda Bo Henriksen, oglasio se na redovnoj konferenciji za medije uoči duela u u četvrtak protiv Crvene zvezde u trećem kolu Lige Evrope.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde slave trijumf nad Ludogorecom

Henriksen je istakao da veruje u trijumf svog tima nad crveno-belima:

- Mislim da smo se dobro predstavili u Evropi, iako rezultati u prva dva meča nisu bili onakvi kakve smo želeli. Posebno na našem terenu protiv Ludogoreca, gde je trebalo da pobedimo. Osećali smo se kao da nismo imali sreće. Ali, ne smemo da idemo okolo i da kukamo. Moramo da izađemo na teren i pobedimo, da pokažemo da nam se može verovati u ovoj grupi. Učinićemo sve što možemo, ovo je za nas malo finale, moramo da izađemo na teren i pobedimo- rekao je Henriksen.

Posle dva kola u grupi F vodi Crvena zvezda sa šest bodova, dok je Midtjiland na poslednjem mestu sa jednim bodom.

- Iz moje perspektive, moramo da osvojimo najmanje četiri boda iz ove dve utakmice, a jasno je da ćemo biti bliže tome, ukoliko sutra osvojimo tri. Najvažnije od svega je da i dalje budemo u igri za prolaz nakon toga. To je ono čemu se nadamo i za šta verujemo da možemo da ostvarimo.

Svestan je šta može da očekuje od crveno-belih koji su do sada savadali Bragu (2:1) i Ludogorec (1:0).

- To je veoma iskusan tim, imaju dosta igrača sa oko 30 godina. Videli smo u njihovom meču sa Ludogorecom da su onog trenutka kada su stigli do vođstva učinili sve da pokvare ostatak meča. To je nešto što moramo izbeći. Verujemo da možemo da se nosimo sa njima, ne samo u jednoj utakmici, već svaki put kada se susretnemo. To je nešto što želimo da pokažemo- zaključio je Henriksen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading