TRENER ZA BUDUĆNOST: Zvezdin strateg bez dlake na jeziku nakon važne pobede!

Autor:

Sport

20.10.2021

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Omladinci Crvene zvezde su savladali Sent Patrik sa 2:0 na stadionu Čukaričkog u okviru revanš meča Lige šampiona za mlade. Na taj način su se juniori crveno-belih ukupnim rezultatom od 4:1 plasirali u dalju rundu takmičenja, a utiske posle trijumfa nad irskim predstavnikom izneo je šef stručnog štaba - Marko Neđić.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Tener omladinaca Crvene zvezde Milan Neđić

Pričao je mladi trener i o narednim izazovima koje očekuju njegove izabranike, kako u prvenstvu, tako i u Ligi šampiona.

- Pre svega zahvalio bih se navijačima na podršci. Čestitao bih momcima na pruženoj partiji, uz mnogo pehova koje smo imali pred sam meč, kao i tokom utakmice gde mislim na povredu kapitena Marka Ćurića u desetom minutu. Fudbaleri su pokazali karakter nakon prethodne utakmice i vratili se uspešno na pobednički kolosek. Smatram da je pobeda bila zaslužena - rekao je Neđić.

- Idemo korak po korak. U nedelju nas već očekuje utakmica protiv Spartaka iz Subotice u prvenstvu. Moramo tako da idemo, a pritom smo u problemu sa igračkim kadrom bili i pred ovaj meč, a bićemo i u nedelju. Gledamo da se "skupimo" i da razmišljamo od utakmice do utakmice. Imali smo prilike da gledamo prvu utakmicu između Empolija i Dolmžalea, to su dve ozbiljne ekipe i škole fudbala. Ponovo će rival biti stariji od nas godinu do dve, ali kao i do sada idemo da se nadigravamo. Mi smo Crvena zvezda i uvek idemo na pobedu - zaključio je Marko Neđić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading