PRETNJE PARTIZANU UOČI VAŽNOG MEČA: Došli smo u Beograd po TRI BODA!

Autor:

Sport

20.10.2021

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipu Partizana sutra od 21. čas očekuje derbi grupne faze Lige konferencija u kojem će snage odmeriti sa ekipom Genta.

Republika

Foto: Starsport

FK Partizan

Tim povodom, trener fudbalera Genta Hejn Vanhazebruk rekao je večeras da bi voleo da njegov tim zauzme prvo mesto u grupnoj fazi Lige konferencija, kao i da će ekipa dati sve od sebe u meču protiv Partizana.

- Prvo mesto pravi razliku. Naravno više bih voleo da budemo prvi. Ako budemo drugi morali bi da igramo dodatne dve utakmice, što nam ne ide u prilog - rekao je Vanhazebruk na konferenciji za medije.

U dosadašnjoj fazi takmičenja oba tima su zabeležila po dve pobede, ali je Partizan na prvom mestu zbog bolje gol razlike.

Prvo mesto u grupnoj fazi značilo bi plasman u osminu finala Lige konferencija, dok bi drugoplasirani tim išao u šesnaestinu finala tog takmičenja.

Trener Genta je dodao da je Partizan ekipa na visokom nivou, ali da njega zanima samo rezultat u sutrašnjoj utakmici, kao i u revanšu u Belgiji.

Fudbaler belgijskog tima Džozef Okumu rekao je da oba tima igraju slično, i da če pokušati da upišu sva tri boda.

- Došli smo po tri boda, da li ćemo uspeti videćemo, potrudićemo se. Klub je uvek ispred pojedinca, za naš tim ovo je važan meč. Nemam mnogo iskustva u Evropi, ali klub je ispred nas - rekao je fudbaler iz Kenije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading