BENZEMI PRETI ZATVOR, A NJEGA BAŠ BRIGA: Zvezda Reala se nije pojavila pred SUDOM!

Autor:

Sport

20.10.2021

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Real Madrida Karim Benzema se nije pojavio na suđenju za pokušaj ucene saigrača iz francuske reprezentacije Matjea Valbuene.

Republika

Foto: Tanjug/aP

Karim Benzema se nije pojavio pred sudom

Advokatski tim Benzeme rekao je sudu u Versaju da su profesionalne obaveze onemogućile njihovog klijenta da prisustvuje. 

Zvezda Reala je u utorak uveče igrala u Kijevu protiv Šahtjora, utakmicu u Ligi šampiona, pa je verovatno to razlog što se nije pojavio na sudu. 

Osim francuskog reprezentativca, za pokušaj ucene optužene su još četiri osobe. Za te optužbe kazna ide i do pet godina zatvora i 75.000 evra.

Benzema je osumnjičen da je 2015. godine vršio pritisak na Valbuenu da plati ucenjivačima, koji su pretili da će objaviti video snimak seksa.

Istragom je utvrđeno da se Benzemi obratio prijatelj iz detinjstva, kako bi bio posrednik i ubedio Valbuenu da se direktno dogovori sa ucenjivačima, ali je Valbuenaumesto toga obavestio policiju, dok je Benzema negirao optužbe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading