STANKOVIĆ NA MUKAMA: Zvezda bez ČETVORICE putuje u Dansku, kadrovski problemi OSAKATILI crveno-bele!

Autor:

Sport

20.10.2021

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde biće veoma oslabljeni na gostovanju Midtjilandu.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Crvena zvezda u Heringu neće moći da računa na Milana Pavkova i Aleksandra Kataija, a u Beogradu će ostati i Rišairo Živković i Veljko Nikolić.

Pavkov je pozitivan na koronavirus, dok se od njega oporavljaju Živković i Katai. Što se tiče Nikolića, on ne putuje u Dansku zbog nezgodnog udarca koji je dobio.

- Katai je imao koronu i protreban mu je oporavak, kao što je Gajiću, Degeneku, Borjanu i Krstičiću bio potreban period da izađu iz korone. Pitanje je kad je igrač spreman i za koji fizički napor posle virusa. Bitno nam je zdravlje igrača i Sale u ovom trenutku ne može da odgovori stopostotno na zahteve. Nije strašno, ali ako ima i minimalan problem ne želimo da rizikujemo. Katai, Pavkov, Živković i Veljko Nikolić će ostati u Beogradu. Imamo ozbiljne kadrovske probleme, ali nećemo se predavati - rekao je Stanković pred put u Dansku.

Trener crveno-belih najviše problema imaće u napadu, a mesto u timu zauzeće Dioni, koji takođe ima problema.

- Dioni će ići, ali on je imao samo jedan trening.

Uprkos svim mukama Stanković najavljuje ofanzivnu Zvezdu u Danskoj.

- Činjenica da smo uspevali da ostvarimo uspehe uprkos svim dosadašnjim problemima je pohvala momcima - nije ista Zvezda, a pravimo rezultat. Zadovljan sam jer je tako. Igrači na svoj način brane boje. Ne znamo kako će proći utakmica, ali želimo da učestvujemo u svakoj, da se pitamo. Da budemo u kontroli meča, da kad dođe do 50:50, da prevagne na našu stranu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Doca

20.10.2021 12:11

Imaš Vukajlovića g.treneru ali si ga sklonio. Nepravedno prema velikom borcu na terenu.