TSC SPREMA TRENERSKU BOMBU: Stari znanci u "klinču" posle odlaska Mladena Krstajića!

Autor:

Sport

20.10.2021

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

TSC je raskinuo saradnju sa Mladenom Krstajićem, a dva dobro poznata imena su kandidati da sednu na klupu tima iz Bačke Topole.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mladen Krstajić

Prema navodima Sportskog žurnala, prvi pik uprave kluba iz Bačke Topole je Aleksandar Veselinović, dok je drugi Nenad Lalatović koji je pre nekoliko dana završio saradnju sa saudijskim Al Batinom.

Veselinović je od aprila do juna bio na klupi Al Batina, prethodno strateg litvanske Suduve, Vojvodine u dva mandata, subotičkog Spartaka, Čukaričkog i Al Darfe iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Kad je  napustio Al Batin nasledio ga je Nenad Lalatović, koji se ni sam nije zadržao dugo u tamošnjem fudbalu.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Veselinović i Nenad Lalatović

TSC je u nezgodnom trenutku ostao bez trenera, a u meču sa Partizanom će ih predvoditi doskorašnji sportski direktor Mirko Jovanovi.

- Krstajić je naš tim preuzeo u teškom trenutku, zaista je postigao maksimum, uzimajući u obzir sve teškoće i angažovanja s kojima smo se suočavali. Naše prijateljstvo ovim raskidom ugovora neće biti poljuljano. Najbolje rešenje je da tim u prelaznom periodu vodi Mirko Jovanović, dobro poznaje igrače i način funkcionisanja kluba, kao i ambicije za ovu sezonu. Zajedno ćemo se potruditi da ekipu motivišemo da pruži maksimum i prevaziđe rezultatsku krizu- pojasnio je u izjavi za Žurnal Janoš Žemberi, predsednik TSC-a.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading