SPEKTAKULARNO VEČE U LIGI ŠAMPIONA: Tadićev Ajaks PONIZIO Borusiju! Mesi konačno zatresao mrežu

Autor:

Sport

19.10.2021

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovog utorka odigrani su mečevi trećeg kola Lige šampiona. Po broju golova, ali i konačnim rezultatima, ovo fudbalsko veče se po svemu može nazvati spektakularnim!

Foto:  

Republika

Foto: TwitterPrintscreen/LiverpoolFC

Detalj sa meča Atletiko-Liverpul

Odigrani su mečevi trećeg kola fudbalske Lige šampiona u grupama, A, B, C i D. Iako je bilo više jačih utakmica sve oči su bile uprte u Milano, gde je Inter uspeo da pobedi Šerif sa 3:1.

Inter je poveo preko Džeka u prvom poluvremenu, ali je reprezentativac Luksemburg Til izjednačio u 52. minutu. Ipak, ubrzo u Vidal i De Vrij doneli zasluženu pobedu Milanezima.

U istoj grupi je Real slavio sa 5:0 u gositma protiv Šahtojra, tako da su sada na čelu tabele Madriđani i Šahtor sa šest, a iza njih je OInter sa četiri boda.

Verovatno je najzanimljiviji meč bio u Madridu, gde je Liverpul sa 3:2 savladao Atletiko. Antoan Grizman je postigao dva gola, ali je dobio crveni karton u 52. minutu i delimično zbog toga bio zaslužan za poarz svog tima.

PSŽ je savldao Lajpic sa 3:2 uz dva gola Mesija, ali na samom kraju je mogao je da postigne i treći, ali je prepustio penal Mbapeu. Ipak, su došli do važne pobede.

Ajaks - Borusija Dortmund 4:0

Atletiko Madrid - Liverpul 2:3

Inter - Šerif 3:1

Porto - Milan 1:0

PSŽ - Lajpcig 3:2

Šahtjor - Real Madrid 0:5

Detaljniji prenos mečeva možete pročitati u nastavku:

KRAJ SVIH MEČEVA!

 

 

90+2. Minut - BENZEMAA!!! GOL! Sjajan udarac Francuza za PETARDU u Ukrajini! ŠAHTJOR - RELA MADRID 0:5

78. Minut - Salah je lagano i mirno izveo penal! ATLETIKO MADRID - LIVERPUL 2:3

74. Minut - MESIIII!!! PREOKRET PSŽ-a! Odlično izveden penal. PSŽ - LAJPCIG 3:2

 

 

72. Minut - GOOL!!! Blind je pokazao odličnu tehniku i lepo centrirao u šesnaesterac. Tamo je loptu dočekao Haler i odlično zabio glavom. AJAKS - BORUSIJA DORTMUND 4:0.

67. Minut - GOOL!!! Lionel Mesi je odlično odreagovao na odbijenu loptu! PSŽ - LAJPCIG 2:2

67. Minut - GOOL!!! Loptu je nakon kornera zakucao u mrežu Stefan de Vri, a asistirao mu je Denzel Dumfris. INTER - ŠERIF je 3:1.

65. Minut - GOL! Luis Diaz dovodi Porto u vođstvo!!! Šutirao je saivice šesnaesterca i pogodio donji desni ugao. Fantastičan šut. PORTO - MILAN 1:0

65. Minut - JOŠ JEDAN GOL ZA REAL!!! Rodrigo se upisuje u listu strelaca! Primio je precizan pas i mirno uputio loptu u leve rašlje. ŠAHTJOR - REAL MADRID 0:4

58. Minut - Fantastičan timski gol! Arturo Vidal je bio sam u šesnaestercu i Edin Džeko mu je lepo asistirao. Zabio je u donji levi ugao. INTER - ŠERIF  2:1.

57. Minut - GOOL!! Ajaks gazi u Amsterdamu! GOL! Enton je naleteo na loptu unutar kaznenog prostora i svladao golmana udarcem u donji levi ugao gola. AJAKS - BORUSIJA DORTMUND 3:0.

56. Minut - VINISIUS JOŠ JEDNOOM!!! Neverojatnu solo akciju je potegao Vinicius Junior i završio sa udarcem unutar kaznenog prostora. Poslao je loptu u levu stranu gola i sada je 3:0 za Real u Ukrajini!

 

 

53. Minut - GOOOL!!! Sebatijan Til pogađa i protiv Intera!!! Inter - Šerif 1:1

52. Minut - Sudija je zaustavio igru i izvadio crveni karton! Grizman je isključen. Strelac dva pogotka za Atletiko Madrid je završio utakmicu!

51. Minut - GOOL!!! Vinisius Junior je ušao u obećavajuću šansu nakon lepe asistencije. Zabio je preciznim udarcem uz desnu stativu. ŠAHTJOR - REAL MADRID 0:2

Ajaks - Borusija Dortmund 2:0

Atletiko Madrid - Liverpul 2:2

Inter - Šerif 1:0

Porto - Milan 0:0

PSŽ - Lajpcig 1:1

Šahtjor - Real Madrid 0:1

KRAJ PRVOG PLUVREMENA

 

 

38. Minut - AUTOGOL! Sergi Krivtsov je prevario svog golmana. ŠAHTJOR - REAL MADRID 0:1

34. Minut - GRIZMAAAN, GOOOL!!! Kakva utakmica u Madridu! Atletiko je poravnao vođstvo Liverpula, sada je 2:2!

34. Minut - Kakav GOL! Arturo Vidal je dodao, a Edin Džeko se našao sam unutar šestnaesterca i pucao iz prve. INTER - ŠERIF 1:0.

28. Minut - 1:1! Angelino je poslao loptu u šesnaesterac, a tamo ju je dočekao nemarkirani Andre Silva i zabio u desnu stranu gola. PSŽ - LAJPCIG 1:1

25. Minut - GOOOL!! Haler je uputio ubitačno dodavanje koje je prihvatio  Blind i uputio niski udarac sa ruba šestnaesterca i zabio! Lopta je ušla u gol od levu stativu ostavivši golmana bespomoćnog. Ajaks protiv Borusije vodi 2:0!

 

 

21. Minut - GOOOL!! Grizman fantastičnim pogotkom smanjuje prednost Liverupal! Atletiko Madrid - Liverpul 1:2

13. Minut - GOOOL!!! Keita je došao do lopte na rubu šestnaesterca i pucao iz prve bez oklevanja. Način na koji je udario loptu je savršen i ona ulazi u gol pokraj desne stative. ATLETIKO MADRID - LIVERPUL 0:2

11. Minut - AUTOGOL! Nakon centaršuta iz slobodnjaka Marko Rojs je skrenuo loptu glavom u svoju mrežu. 1:0. AJAKS - BORUSIJA DORTMUND 1:0

9. Minut - GOOOL!! Mbape dovodi PSŽ u vođstvo nakon sjajnih driblinga u kaznenom prostoru!  PSŽ - LAJPCIG 1:0

8. Minut - GOOOL!! LIVERPUL VODI! Mohamed Salah je pronašao put pokraj protivnika i uputio sjajan udarac sa ruba šestnaesterca koji odlazi u donji levi ugao. Jan Oblak nije imao šanse da dokuči loptu. Rezultat je 0:1.

5. Minut - STATIVA PORTA!! Diaz je pokazao sjajnu tehniku, došao do šesnaesterca i opalio po golu, ali je pogodio levu stativu. Lep prodor, ali je falilo malo sreće!

21.00 - Utakmice trećeg kola Lige šampiona su počele. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading