MURINJO VEĆ NAPUŠTA ROMU: "Posebnom" stigao poziv koji će teško odbiti!

Autor:

Sport

19.10.2021

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Engleski Njukasl junajted od skora ima novg, najbogatijeg vlasnika u istoriji kluba. Saudijski princ Mohamed bin Salaman pazaurio je engleski klub kupili za 305 miliona funti, i prvo što treba uraditi jeste baciti se u potragu za novim trenerom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

"Posebni" bi mogao da napusti Rim

Prema pisanju engleskih medija, velika želja superbogati bogatih Arapa, koji su teški više od 300 milijardi funti, je trener Rome Žoze Murinjo.

Sa tim u vezi mediji u Italiji su pitali Murinjo za komentar o tim spekulacijama, a on je u svom stilu odgovorio i ostavio prostor za eventualnu buduću suradnju.

- Jedino što mogu reći je da sam mnogo, mnogo godina radio s jednom od najvažnijih ljudi u istoriji Njukasla – Ser Bobijem Robsonom. Zbog toga sam uvek imao emotivnu vezu s tim gradom i njihovim navijačima. Ali, ništa više od toga - poručio je Murinjo.

Podsetimo se, "posebni" Portugalac je minulog leta potpisao trogodišnji ugovor s Romom, ali s obzirom na finansijsku moć arapskih investitora, ne treba nikoga da začudi ako se Murinjo ubrzo u velikom trenerskom transferu vrati u Premijer ligu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading