KORONA PONOVO NAPADA ZVEZDINU SVLAČIONICU! Nastup MILJENIKA "Delija" u DANSKOJ neizvestan!

Autor:

Sport

19.10.2021

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neizvestan nastup Milana Pavkova u Danskoj zbog zaražavanja koronom.

Republika

Foto: Starsport

Milan Pavkov sa saigračima iz Crvene zvezde

Taman je delovalo kako trener Dejan Stanković neće imati većih problema za sastavljanje tima za utakmicu protiv Midtjilanda, pojavio se novi slučaj korone u timu.

Zvezdin napadač Milan Pavkov je jutros imao loš rezultat na testiranju, mada i dalje tinja tanka nada da bi možda mogao da bude na raspolaganju za meč protiv Midtjilanda u Danskoj. Pavkov je radio ponovljeni test na čije rezultate se još čeka. Ako bi drugi test bio negativan postoji nada da bi mogao da zaigra u četvrtak u trećem kolu Lige Evrope. Nije retkost da testovi pokazuju različite rezultate i da se dešavaju „lažne uzbune“ na koronu zbog čega je neophodan ponovljeni test. Trenutno vlada  velika neizvesnost oko nastupa Pavkova...
 

Republika

Foto: Starsport

Milan Pavkov sa trenerom Stankovićem


Podsetimo, Zvezda već ima problema zbog povrede Loia Dionija, Rišairo Živković je tek preležao koronu i neće biti spreman za put u Dansku, tako da je od napadača jedina sigurna opcija mladi Marko Lazetić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading