MILJKOVIĆ JE RANJIV I PLAŠLJIV! Bivši golman reprezentacije Srbije OTKRIO najveću RUPU Partizana!

Autor:

Sport

19.10.2021

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši golman naše reprezentacije Bojan Jorgačević "skenirao" je Belgijancima tim Partizana, a kao glavnu manu crno-belih istakao je desnog beka Aleksandra Miljkovića.

Republika

Foto: Starsport

Desni bek Partizana Aleksandar Miljković u razgovoru sa trenerom Partizana Aleksandrom Stanojevićem

Jorgačević je poručio da je defanzivac "parnog valjka" ranjiv i nesiguran, posebno kada ima brzonogog ofanzivca ispred njega.

Najveće šanse Genta su po bokovima. Posebno nestabilan je Miljković koji je veoma ranjiv i nesiguran kada je ispred njega brz protivnik. Na tom boku je i Markovć koji ima vrlo malo udela u defanzivi. Na levoj strani je Urošević koji šalje dosta centaršuteva, ali oni nisu uvek tačni i izlascima napred ostavljaju dosta prostora pozadi - ocenio je Jorgačević, a potom je apostrofirao dobre strane vicešampiona Srbije.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Jorgačević ukazao na prednosti i mane viceprvaka Srbije

Partizan ima iskusan vezni red. Zdjelar je glavna karika, dosta se kreće i vrši presing po celom terenu. Ipak, Natho je neprikosnovena zvezda tima, može jednim potezom da odluči utakmicu. Ukoliko ga Gent neutrališe obaviće 50 odsto posla. Rikardo je prva pretnja u ofanzivi i zajedno sa Markovićem i Meningom čini veoma opasnu trojku.

Bivši čuvar mreže ja dodao da je Partizan u odličnoj formi.

Vezali su šest pobeda u zvaničnim utakmicama. Retko su van ritma i jedini poraz ove sezone su pretrpeli u gostima Santa Klari, a jedini remi u prvenstvu upisali su protiv Crvene zvezde. Golman Popović je mlad i neiskusan, ali ima fantastične dane. Nekad se, sa druge strane, vidi i njegova ranjivost. Štoperski par Saničanin - Miletić je čvrst u duelima i opasan u ofanzivi prilikom prekida, ali svakako da Gent ima svoje šanse - jasan je Bojan Jorgačević.

Podsetimo, Jorgačević je u sedam navrata branio gol reprezentacije Srbije, a tokom igračke karijere ostavio je dubok trag u Belgiji.

Partizan će ugostiti Gent u četvrtak od 21 čas u Humskoj, a duel je izuzetno važan u borbi za prvo mesto u grupnoj fazi novoformiranog evropskog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading