SRBIJA U ČUDU! Bivši SELEKTOR osuđen na DESETOGODIŠNJU robiju!

Autor:

Sport

19.10.2021

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati srpski fudbalski trener Milutin Sredojević osuđen na 10 godina zbog silovanja.

Republika

Foto: Starsport

Bivši selektor Ugande osuđen na robiju



Srpski fudbalski trener Milutin Sredojević osuđen je za seksualno napastvovanje pred sudom u Port Elizabetu u Južnoj Africi, gde ga je prijavila i tužila radnica na stadionu, gde je radila.

Sredojević je negirao krivicu, ali je na kraju ipak osuđen. Najpre na dve odvojene trogodišnje kazne zatvora, ali su obe preinačene na pet godina uslovno, pa srpski trener neće ići u zatvor, uz uslov da ne ponovi sličan prekršaj po članu 5 tačka 2 Zakona o seksualnim zločinima.
 

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Milutin Mićo Sredojević

 



U trenutku kada je prijavljen za seksualno napastvovanje, on je sa klupe predvodio reprezentaciju Zambije, a taj slučaj ga je koštao posla.

Međutim, on nakon toga nije dugo čekao na novi angažman i seo je na klupu Ugande. Fudbalski savez Ugande potvrdio je da je Sredojeviću zaključena presuda, ali i da će on moći da vodi reprezentaciju Ugande do kraja ugovora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading