ŠTA ĆE NA OVO REĆI DELIJE? Predsednici ga zvali u Zvezdu, biznismen PRELOMIO!

Autor:

Sport

18.10.2021

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Mandarić govorio je o ponudama da preuzme Zvezdu.

Republika

Foto: Republika

Stadion Rajko Mitić

Poznat u fudbalskim krugovima kao vrsni biznismen, Milan Mandarić govorio je i o potencijalnom ulaganju u Crvenu zvezdu.

- Svaki predsednik države od Slobodana Miloševića naovamo zvao me je da dođem u Zvezdu. Međutim, nije to realno. Nemam ništa protiv da ulažem novac, ali imam protiv toga da ga bacam.
 

Republika

Foto: NK Olimpija

Milan Mandarić sa Savom Miloševićem, bivšim trenerom Olimpije

- Kad god sam ulazio u neki klub,gledao sam na to kao na investiciju koja će kasnije da mi se isplati, ali mi je jako važno bilo i da vidim sebe u tom klubu. Kako stvari funkcionišu, šta bih sve trebalo da uradim, kakvim ljudima da se okružim. Ne vidim da je to moguće u Zvezdi, jer se zna ko se tamo pita - izjavio je Mandarić za "Informer".


Na pitanje na koga to tačno misli, odgovorio je:

- Na navijače. Nije ni moje ni bilo kog vlasnika kluba da to rešava. To bi trebalo da reši država. Zvali su me i Hajduk iz Splita, Borac iz Banjaluke. Nigde nisam hteo da odem. Nekada sam pomagao, međutim kako stvari sada stoje, ne bih se uplitao ni u jedan klub sa Balkana. Nema tu dobrih uslova za biznis.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miha 2

19.10.2021 05:31

Pametano!