LEGENDA BARSELONE ŠOKIRA! BARSA ima tim za titulu! Smeju mu se i u Kataloniji!

Autor:

Sport

18.10.2021

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni vezista veruje da dolaze bolji dani za Barselonu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi i Andreas Inijesta



Urkos lošoj formi i promenljivim rezultatima slavnog katalonskog kluba, njihova legenda Andreas Inijesta veruje u ovaj tim.

Barselona u sledećem kolu domaćeg prvenstva dočekuje Real Madrid u prvom ovosezonskom El Klasiku.

- Mislim da su navijači Barse uvek optimisti, čak i više za Klasiko. Barsa ima tim za osvajanje lige. Ali i da pobedi Real. Nadam se da će odigrati dobro i osvojiti sva tri boda – kazao je Andres Inijesta u razgovoru za ESPN.

 

Izabranici Ronalda Kumana su neočekivano loše startovali  u Ligi šampiona. Barselona se nakon dva odigrana kola nalazi na začelju tabele, bez osvojenog boda. Katalonci su ubedljivo poraženi od Bajerna i Benfike.

- Kao bivšem igraču Barselone, teško mi je da to analiziram, jer spolja često čujete stvari koje nisu stvarnost. Da sam iznutra, mogao bih mnogo više da pričam o tome. Gledajući poslednjih nekoliko godina situacija nije laka. Dolaze novi mladi igrači, neki igrači su otišli. Nikada nije lako – istakao je legendarni vezista.


Utakmica između Barselone i Reala je na programu u nedelju na stadionu Kamp Nou.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading