Stolica pojasnio odluku da napusti Voždovac: Smučili su mi se svi ti penali!

Autor:

Sport

14.12.2017

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Voždovca Ilija Stolica podneo je ostavku zbog - sudija

RepublikaFoto: Starsport
Ilija Stolica

Stolica je nakon poslednje utakmice u jesenjem delu prvenstva protiv Mačve objavio da je podneo ostavku i da je glavni razlog što mu se smučilo sve u srpskom fudbalu.

-  Mislim da smo ekipa protiv koje je sviran najveći broj penala u Superligi, ali penala koji nažalost nisu bili penali. Ipak, da ne okrećem sve na te žalbe, koje su meni u nekoj meri i smučile fudbal. Ovu odluku sam doneo posle utakmica u Nišu i u Surdulici. Prošlo kolo protiv Spartaka mi je samo zaokružilo i izobličilo ovu moju odluku - rekao je Stolica posle utakmice.

RepublikaFoto: fkvozdovac.rs
Ilija Stolica

On je istakao da se nada da će se taj boljka srpskog fudbala jednog dana rešiti.

- Žalbe na suđenje znam da ne pomažu ni na jedan način, nijednom klubu, čak možete da budete kažnjeni za to, a tu ne mislim na materijalnu kaznu, već da tog sudiju dobijate i u narednim utakmicama. Tako da smo svi to prošli, svi bolujemo od iste glavobolje i ne možemo je rešiti, ali nadam se da ćemo se jednog dana ujediniti svi zajedno protiv svega toga - dodao je Stolica.

Voždovac je prvi deo prvenstva završio na šestom mestu sa 36 bodova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading