ŠERIF PRETI I NAJAVLJUJE NOVA HAPŠENJA! Neka se spremi INTER!

Autor:

Sport

18.10.2021

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Šerifu veruju u nokaut fazu LŠ, a razloga za optimizam nakon pobede u Madridu ima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Šerifa



Kapiten fudbalera Šerifa Frank Kastanjeda kao najveći kvalitet svog tima iznosi timski duh.

Šerif je lider Grupe D Lige šampiona sa šest bodova, pošto je pobedio Šahtjor sa 2:0, a potom i Real Madrid sa 2:1 na stadionu "Santjago Bernabeu".

- Pobeda u Madridu je najveće dostignuće u mojoj karijeri, rekao je 27-godišnji napadač za Frans Pres čiji će tim sutra gostovati milanskom Interu u trećem kolu Lige šampiona.

- Naš protivnik je imao nekoliko prilika, ali smo pobedili. Napuštajući stadion, u autobusu, rekao sam sebi da je ono što smo upravo postigli ogromno, dodao je Kastanjeda.

Na pitanje šta bi istakao kao ključno u uspehu moldavskog kluba, Kastanjeda je naveo dobro razumevanje između igrača.

 

Naredni cilj Šerifa je Inter.

- Moramo verovati u sebe, u svoj rad, da nastavimo sa istom poniznišću. Znamo da smo i dalje Šerif, mali klub u ovom velikom takmičenju, ali smo gladni, želimo da pokažemo sav svoj potencijal, rekao je Kastanjeda.

- Na taj način ćemo i otići na San Siro, da pokažemo da možemo da pobedimo, da možemo da odigramo sjajne utakmice. To je fudbal, sve može da se dogodi, rekao je Kolumbijac.

Dalje od San Sira, Kastanjeda veruje da Šerif može i do nokaut faze Lige šampiona.

- Mislimo da je to moguće. Zavisi od nas, moramo da odigramo dobre utakmice, da pokušamo da prikupimo što više bodova. Ali ne smemo zaboraviti da igramo protiv velikih timova, koji nam mogu nauditi u bilo kom trenutku i zato moramo da ostanemo veoma koncentrisani, zaključio je Kastanjeda.

Utakmica između Intera i Šerifa igra se sutra od 21.00.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading