HOĆE LI SRBIJA PONOVO DA BRUJI O LALATOVIĆU? Po ovim INCIDENTIMA čuvenog trenera i dalje pamte u Superligi (VIDEO)

Autor:

Sport

18.10.2021

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegova inostrana karijera, nije dugo trajala. Od najavljivanih "odrešenih ruku", milionskog ugovora i tvrdnje da će postati "Princ Al Batina" neće biti ništa.

Republika

Foto: Starsport

Lalat na korak od povratka u srpski fudbal

Bilo kako bilo, srpski fudbalski stručnjak Nenad Lalatović, važi za najzanimljiviju osobu u domaćem fudbalu. Kada je reč o incidentima i skandalima, on je majstor, alli ne treba zanemariti ni njegove trenerske sposobnosti.  

Bezbroj puta se našao u centru incidenta koji po pravilu nekoliko dana bude glavna vest.

Tako će sigurno biti i u narednim danima, jer, Lalatović je ponovo bacio senku na superligaške mečeve, doduše ne incidentom već otkazom u pomenutom klubu. 

Sada se već uveliko piše i kalkuliše i koji srpski klub bi, čuveni Lalat, mogao da preuzme.

Ipak, vratimo se na početak. Otkako je Lalatović započeo trenersku karijeru, neprestano ga bije glas "lošeg momka", od Kruševca, preko Beograda, pa sve do Novog Sada.

Pred vama je lista događaja koji su Srbiju digli na noge, a koje su delo Nenada Lalatovića:

U oktobru 2014. godine odigran je 147. Večiti derbi na stadionu u Humskoj. Lalatović je sa klupe predvodio Crvenu zvezdu, a Partizan je pobedio rezultatom 1:0, jedini strelac bio je Nikola Drinčić. Nakon meča, čekalo se na izjavu trenera crveno-belih, a jedan navijač je skako po tunelu kojim su igrači prolazili u svlačionice. Lalatović je imao interesantnu poruku za pomenutog navijača.

Krajem 2015. Lalatović je napustio Borac iz Čačka. Ali tome je prethodilo najpre žustra svađa sa navijačima Radničkog, nakon što je Borac rezultatom 1:0 slavio u Nišu. Navijači su u toku utakmice vređali trenera, a on nije uspeo da iskontroliše emocije nakon meča.

Nedelju dana kasnije, Borac je remizirao sa Voždovcem kod kuće, a utakmici je usledilo izlaganje Lalatovića o stanju u klubu. Lalatović je tada pričao o dugovima kluba prema igračima i trenerima.

U julu 2018. kvalifikacije za Ligu Evrope su bile u punom toku, kada je radnički igrao prvu utakmicu protiv maltežanske Gzire. Pri rezultatu 4:0 na stadionu Čair, Lalatović je rešio da se zabavi, a da u isto vreme pokaže svoje fudbalsko umeće. Zbog toga je zaradio isključenje.

Krajem 2018. godine, nakon pobede Radničkog u Kruševcu, protiv Napretka, Lalatović je na konferenciji za novinare imao žestoku svađu sa portparolkom kluba iz Kruševca i navijačem Napretka koji je našao put do sale u kojoj se održavala konferencija.

Lalatović je nakon turbulentnog perioda provedenoh u Novom sadu kao trener Vojvodine, obnovio saradnju sa ekipom Radničkog iz Niša. Međutim nakon samo nekoliko dana stigla je ponuda od Arabijskog Al Batina, koju nije mogao da odbije. 

Spominjali su se milionski ugovori, vile sa bazenom i odrešene ruke. U početnim danima njegovog prvog inostranog posla, Lalatović je otkrio da ga iz Srbije sabotiraju, tako što šalju kompromitujuće mailove na adresu kluba. 

I tada je čuveni Lalat briljirao svojom izjavom pored bazena:

- Pozdrav za moju Srbiju! Preporodio sam se ovde, želim da kažem svojim dušmanima, a znam da ih ima puno. Džaba vam mejlovi, džaba vam sve, ovde ću postati princ Al Batina, predsednik me voli kao svog sina. Da znate dušmani, od decembra imam odrešene ruke da dovodim igrače koje ja poželim - rekao je Lalatović. 

Ipak, to nije dočekao, nakon samo osam utakmica, Lalatoviću i njegovom stručnom štabu je uručen otkaz, te od "odrešenih ruku" u decembru, neće biti ništa. 

Ono što svakako od njega možemo očekivati je povratak u Srbiju i nastavak karijere u Superligi Srbije. Sve drugačije bi bilo veliko iznenađenje. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading