VREDEĆE 13 MILIONA EVRA: Zvezdin VUNDERKIND raspalio MAŠTU Delija!

Autor:

Sport

17.10.2021

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdin vunderkind Marko Lazetić oglasio se posle prvenca u crveno-belom dresu.

Republika

Foto: Starsport

Igrači Crvene zvezde slave gol u Lazarevcu

Lazetić je zahvalan šefu struke Dejanu Stankoviću na poverenju, a poručio je da jedva čeka da postigne pogodak na stadionu "Rajko Mitić".

- Pamtiću ovu utakmicu dugo. Korak po korak idem i ostvarujem snove i ispunjavam sve ono zbog čega sam i počeo da se bavim fudbalom. Posle debija usledio je i prvi pogodak. Kad se setim te utakmice protiv Rada kada sam pogodio stativu, iznervirao sam se što već na debiju nisam pogodio, ali znao sam da će doći ovaj dan. Zahvalio bih se i Falku na asistenciji, a moram da istaknem da mi je žao i što minut pre toga nisam postigao pogodak. Gladan sam golova i ovo je samo jedan u nizu. Pogoditi za prvi tim Crvene zvezde je stvarno nešto posebno - rekao je Lazetić, pa poslao snažnu poruku "Delijama".

Republika

Foto: Starsport

 

Sledeći cilj je da se na našem stadionu upišem u strelce. Siguran sam da ću i to uspeti i to vrlo brzo. Sama utakmica je bila otvorena, imali smo dobar rezultat, i što se mene tiče, odgovaralo mi je to što sam imao mnogo prostora da napadam gol rivala. Zaslužena pobeda, arhiviramo meč sa Kolubarom i okrećemo se Midtjilandu - dodao je Marko Lazetić.

Podsetimo, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić nedavno je najavio da će klub iz Ljutice Bogdana ostvariti rekordan prihod Lazetićevom prodajom, a on je krenuo da vraća timu ukazano poverenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading