BUNDESLIGA: Haland dirigovao u Dortmundu, Lajpcig ponovo kiksirao! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.10.2021

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odigrane su prve utakmice osmog kola Bundeslige u subotnjem terminu od 15 i 30.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Golgeter Dortmunda Erling Haland

Dortmund je na svom terenu rutinski izašao na kraj sa ekipom Majnca. ''Milioneri'' su slavili rezultatom 3:1, a mreža gostujućeg tima mirovala je samo do trećeg minuta, kada je Marko Rojs doveo Dortmund u vođstvo. Kasnije, u nastavku meča Haland je u dva navrata pocepao mrežu i tako obezbedio pobedu svom timu.

 

 

Sa odličnim rezultatima nastavio je i Frajburg, koji je i dalje neporažen od početka sezone. Danas je na svom terenu dočekao ekipu RB Lajpciga, a utakmica je završena bez pobednika, 1:1. Gosti su poveli u 32. minutu golom Forsberga iz jedanaesterca, a bod Frajburgu doneo je Vu-Jeong u 64. minutu za konačnih 1:1.

Neočekivano dobro igra i Union Berlin koji je danas na svom terenu savladao Volfsburg sa 2:0 i tako upisao treći uzastopni trijumf. Avoniji je u 49. minutu postigao vodeći gol, a pobedu je potvrdio Beker u 83. minutu.

Miloš Pantović i Erhan Mašović su bili starteri u ekipi Bohuma koja je na gostovanju Grojter Firtu slavila sa 1:0. Gol odluke postigao je Losila u 80. minutu meča.

Sa druge strane Ajntraht, za koji nastupa srpski as Filip Kostić, poražen je od Heret sa 2:1.

Bundesliga osmo kolo:

Subota:

Dortmund - Majnc 3:1
Ajntraht - Herta 1:2
Frajburg - RB Lajpcig 1:1
Grojter Firt - Bohum 0:1
Union Berlin - Volfsburg 2:0
18:30h Menhengladbah - Štutgart

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading