NEZAPAMĆENO PRVO POLUVREME: Crvena zvezda se jedva ZAUSTAVILA u Lazarevcu! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.10.2021

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde su za jedno poluvreme postigli šest golova protiv Kolubare iz Lazarevca, u okviru 13. kola Superlige Srbije.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Dejan Stanković je odlučio da napadne autsajdera svim snagama, a ofanziva se isplatila već u 8. minutu kada je Aleksandar Dragović sjajnim volejem zateresao mrežu Kolubare.

Posle nepunih 10 minuta na semaforu je pisalo 2:0, a strelac je bio El Fradu Ben. Napadač sa Komora je ispratio još jedan centaršut Milana Rodića i usamljen na drugoj stativi pogodio prazan gol.

Dva minuta kasnije se upisao i Mirko Ivanić koji je posle solo akcije pogodio rašlje gola.

Pavkov je nastavio kanonadu u 24. minutu i kompletirao poker. Opet je Rodić centrirao, golman Stanivuković loše reagovao, a Pavkov odbitak prosledio u mrežu.

Priliku da postigne peti gol je propustio Kanga u 30. minutu, ali je njegovu grešku ispravio Ivanić i po drugi put se upisao na listu strelaca.

Gajić se ubacio i idealno uposlio Ivanića, a ovaj smestio loptu u nebranjenu mrežu.

Nisu se tu zaustavili crveno-beli, pa je Pavkov uvećao goilgeterski učinak i pred kraj prvog poluvremena pogodio za 6:0.

Ono što je zanimljivo je da su od 7 šuteva koji su išli u okvir gola, uspeli da realizuju 6.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading