KO NIJE SREĆAN MOŽE DA IDE: Oglasio se Gvardiola o ZVEZDI Mančester sitija!

Autor:

Sport

15.10.2021

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Mančester sitija Pep Gvardiola govorio o nezadovoljnom napadaču.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola

Samo 24 sata nakon izjave o potencijalnoj promeni sredine, Rahim Sterling je dobio odgovor od trenera Gvardiole.

Španski stručnjak je izjavio da nije obavešten o želji Sterlinga o promeni sredine ali i da razume da napadač želi više minuta u igri.


- Sterling je naš igrač i nadam se da će i u budućnosti biti važan za ovaj klub. Fudbaleri žele da igraju stalno, razumem to, ali ja ne mogu da im garantujem mesto u startnoj postavi na svakoj utakmici. Treba da govore na terenu, to je najbolje mesto za takve stvari. I ovo se ne odnosi samo na Rahima, već na sve. Nisam tip trenera koji forsira 11 igrača i to je to. Kod mene su svi uključeniv - rekao je Gvardiola.
 

Sledećim komentarom Gvardiola je poručio Sterlingu šta treba da učini ako nije srećan u Mančesteru:

 

- Ono što želim od Rahima i svih mojih igrača generalno jeste da budu srećni. Da im bude drago što su članovi ovog kluba. Ako nije tako onda slobodno mogu da donesu odluku o odlasku.

Jedan od najskupljih engleskih fudbalera svih vremena ima još 18 meseci ugovora, a pregovori oko novog nisu započeti. Na tu temu Pep je kazao:

 

- Nisam uključen u te stvari. Od prvog dana klub odlučuje o tome, ne ja.

Podsetimo, Rahim Sterling je tokom jučerašnjeg dana govorio kako bi voleo da upozna nove kulture i da nauči neki novi jezik, apostrofiravši kako mu se najviše dopadaju francuski i španski. Prethodnih dana njegovo ime dovodilo se uglavnom u vezu s Barselonom...

 

- Nisam osoba koja će da se žali, nisam želeo da od ovoga pravim nešto veliko, rekao je Sterling u četvrtak. 
Nastavljam s poslom, radim što od mene traže. Ali jedva čekam da ponovo igram redovno i da postižem golove. Ako ne igram, nisam srećan - reči su engleskog reprezentativca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading