STIGLO VELIKO POJAČANJE: Potpisao Aleksandar Prijović!

Autor:

Sport

15.10.2021

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Aleksandar Prijović konačno je pronašao novi klub. On je novi igrač australijskog Vestern junajteda.

Republika

Foto: starsport

Prijović daleko od Evrope

Iskusni centarfor dugo je bio bez kluba, pominjali su se mnogi klubovi, ali je na kraju došlo do krajnje neočekivanog transfera u Australiju. 

Opcija je bila i Crvena zvezda, do dogovora nije došlo, spekulisalo se i o povratku u Grčku, gde je Prijović bio miljenik navijača PAOK-a.

Na kraju ni to nije bila opcija, već je došlo do transfera u daleki Melburn.

- Konačno mogu zvanično da saopštim da sam potpisao za Melburn i da ću ovde igrati narednih sezona. Jedva čekam da se sretnem sa novim saigračima, i naravno, ono što je najvažnije, sa navijačima. Vidimo se uskoro - bila je poruka Prijovića.

 

Srpski napadač je ovu informaciju objavio i na svom Instagram nalogu, a ubrzo se oglasio i defanzivac Crvene zvezde Miloš Degenek, koji i nastupa za reprezentaciju ove zemlje.

- Srečno brate - napisao je Dekenek.

Pre dolaska u Australiju Prijović je igrao za Parmu, Derbi kaunti, Sion, Lozanu, Tomzo, Đurgarden, Bolus, Legiju iz Varšave, PAOK i Al Itihad. U prethodnom periodu se pričalo da bi mogao da pojača Crvenu zvezdu. Za reprezentaciju Srbije je odigrao 13 utakmica i dao dva gola.

Sezona u Australiji počinje 19. novembra, a Vestern junajted prvi meč igra narednog dana kada dočekuje Melburn viktori.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading