LALATOVIĆ SKRHAN BOLOM: Skoro sam se onesvestio kad sam čuo da je preminula

Autor:

Sport

14.10.2021

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Bulatović, ćerka bivšeg predsednika FSSCG Branka Bulatovića, preminula je nedavno u 39. godini života.

Republika

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

Ana Bulatović je iznenadno preminula od srčanog udara, a njena smrt teško je pogodila bivšeg trenera Crvene zvezde Nenada Lalatovića.

Lalatović je svojevremeno, dok je još igrao fudbal, bio u emotivnoj vezi sa Anom.

Kada sam saznao da je Ana preminula, skoro sam se onesvestio! Zvali su me prijatelji u 8.00 sati ujutro da mi saopšte tužnu vest. Ana je bila čovek u pravom smislu te reči. Toliko velika, iskrena i dobra, da je zaslužila da živi 120 godina. Osobe sa tako dobrom dušom retko se rađaju - rekao je Lalatović za Kurir i dodao:

- Ana je bila moja velika ljubav iz mladalačkih dana. Odrasla je na Dorćolu, kao i ja. Družili smo se kao deca, posle smo se zavoleli i zabavljali se. Svi patimo za Anom. Ona je bila anđeo sa prelepim krupnim očima. Hvata me jeza dok pričam o njoj, jer je bila deo mog života jedno vreme. Poslednje tri godine nismo imali kontakt, bila je u vezi, svako od nas je imao svoj život. Izjavio sam saučešće njenoj majci Bilji i bratu Bakiju. Znam koliko im je teško. Posebno majci Bilji koja je izgubila svoju princezu. Velika je to tragedija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading