SLOMIO SE: Aguero prvo nije verovao, a onda je teško podneo smrt legendarnog Maradone!

Autor:

Sport

14.10.2021

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko pojačanje koje je stiglo u Barselonu ovog leta iz Mančester sitija, Serhio Aguero mogao bi biti jedan od ključnih igrača koji će prelomiti sezonu Katalonaca na bolje.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Serhio Aguero u dresu Sitija

Posle uspešnog oporavka od povrede, Aguero trenira redovno sa ekipom i uskoro bi se mogao naći na terenu.

U intervju za „El Pais“ govorio je najpre o Dijegu Armandu Maradoni, a podsetio se trenutka kada je čuo vest da je preminuo njegov svekar.

- Bilo mi je teško kad sam čuo za Maradonu, kako je uopšte moglo da mi bude? Igrao sam tog dana utakmicu Lige šampiona. Kad sam čuo, mislio sam da je lažna vest, kao i mnogo puta ranije. Pitao sam suprugu je li istina da joj je otac umro, a kad mi je ona potvrdila da jeste, slomio sam se - iskren je Aguero.

Pojasnio je zbog čega je voleo da radi sa Pepom Gvardiolom pod čijom je komandnom palicom postao i najbolji strelac u istoriji Sitija.

- Nikad nisam imao problema s Gvardiolom, nikad se nismo posvađali. Kad je došao, trebalo nam je malo vremena da se naviknemo jedan na drugoga, ali poslednje tri godine bile su fantastične. On je trener koji od svakog uvek traži maksimalan angažman i ja nemam problem s tim -

Objasnio je i kako poznati trener priprema taktiku pred mečeve.

- Ako Pep ima neku ideju u glavi, on će je sprovesti na terenu. Čak i ako to znači da će promeniti igrače koji su postizali golove u poslednjim utakmicama, nije ga briga. Njega uopšte ne zanima kako se neki igrač zove, osim ako u pitanju nije Mesi -

Težak život je bio iza njega dok nije počeo napunio 16 godina, kada je počeo da nastupa za ekipu Independientea.

- Imao sam 16 godina kad sam posljednji put bio u svom kvartu u Buenos Ajresu. Kad sam pitao gde su prijatelji s kojima sam se družio dok sam bio dečak, iznenadio sam se. Jedan je bio mrtav, jedan u zatvoru, a drugog je tražila policija. Bili su to dečaci. I dalje sam u kontaktu s nekima od njih, čak i 20 godina kasnije -

Dodajmo da je Serhio Aguero najveći utisak ostavio u Mančester sitiji, gde je proveo 10 sezona, zabeležio je 264 nastupa i bio strelac 180 puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading