LETELE PESNICE: Vidić se POTUKAO legendarnim Francuzem!

Autor:

Sport

14.10.2021

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Mančester junajteda Patris Evra govorio je o svom odnosu sa Nemanjom Vidićem.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Nemanja Vidić

Evra i Vidić su bili veliki prijatelji dok su nosili dres Mančester junajteda, ali je bilo i perioda kada su bili u sukobu.

- Bili smo u istom hotelu smešteni i jako smo se mučili u početku. Veoma je loše bilo. Poslati smo da igramo za rezerve jednu utakmicu, ali smo zamenjeni već na poluvremenu. Sećam se da je Vida tada rekao kako mora da se vrati nazad u Moskvu, a za mene se interesovala Roma. Mnogo smo poteškoća zajedno prošli, zato imam takvo poštovanje prema njemu - rekao je Evra u razgovoru za klupski sajt.

Francuz otkriva kako su se on i bivši reprezentativac Srbije potukli.

- Potukli smo se. Posle toga nismo pričali tri meseca. Igrali smo zajedno, ali ja mu ne bih uputio nijednu reč na terenu. Kao ni on meni. Ferguson je morao da zarotira njega i Ferdinanda, kako bi Rija stavio na levu poziciju, bliže meni. To je trajalo tri meseca, da bi mi posle jedne utakmice Vida prišao u svlačionici i pružio ruku. Svi su tada pomislili "konačno", zato što smo mi zapravo bili najbolji prijatelji. Volim ga mnogo. Mučili smo se u početku, ali smo pokazali da smo pravi. Imali smo sjajan odnos - zaključio je Evra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading