IZNENADIO SVET FUDBALA: Ronaldo priznaje da ovaj čovek zaslužuje Zlatnu loptu!

Autor:

Sport

14.10.2021

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo Nazario, ne krije da već dugo favorizuje napadača Real Madrida Karima Benzemu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ronaldo Nazario

Ostalo je mesec i po dana do svečane dodele nagrade u Parizu. U red najužih favorita javnost svrstava Roberta Levandovskog, Lionela Mesija, pa za njima Kristijana Ronalda, Žoržinja, Ngoloa Kantea...

Deluje da je neopravdano izopšten jedan od najvećih majstora fudbalske igre poslednjih desetak godina, Karim Benzema. A ko ima veći kredibilitet da stane iza devetke Real Madrida, nego čovek koji važi za jednog od najvećih u istoriji i koji je u dva navrata podizao Zlatnu loptu, 1997. i 2002. godine - legendarni Ronaldo Luis Nazario da Lima.

- Nema sumnje da je Benzema moj kandidat. Najbolji je napadač, deset punih godina igra na brutalnom nivou i osvojio je sve što se može osvojiti. Vi ne mislite tako? - poručio je Brazilac.

Podsetimo da je Benzema član Madriđana od 2009. godine i beleži odlične brojke sezonama unazad. Do sada je zabeležio 391 nastup i bio strelac 201 put.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading