ISPUNIO SVOJ SAN: Prvenac Živkovića u dresu Partizana!

Autor:

Sport

14.10.2021

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Marko Živković, upisao je svoj prvenac po povratku u Humsku i time obradovao i navijače i svoje saigrače.

Republika

Foto: Starsport

Bek crno-belih Marko Živković

San koji je postao java, prvenac Marka Živkovića u dresu crno-belih.

- Često sam zamišljao kako dajem gol u Partizanu. Znao sam negde da će biti na ovaj način, jer sam bio često u ovakvoj situaciji. Prelep osećaj! Zdjelar je lepo video gde se nalazim i da lopta tu može da prođe. Iskoristili smo to i još jednom mu hvala. Dobiće čokoladu! Osmehuje se i dodaje, posvećujem gol svojoj porodici i najbližima. - rekao je Živković.

Partizan se takmiči na tri fronta, a pored toga govorio je i o svojim partijama do sada.

- Imamo dosta utakmica i trudim se, kad god dobijem šansu u rotaciji, da dam svoj maksimum. Drago mi je da me saigrači vole, a najvažnije je da opravdam šefovo poverenje kada uđem u igru -

Težak period očekuje klub iz Humske u narednih mesec dana.

- Svaka utakmica je "na život“,  posebno što ide loše vreme i tereni su teški. Do sada nismo imali problema. I tako razmišljamo i na dalje da pobedimo sve dokraja -

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading