BOLUJE OD TEŠKE BOLESTI: Oglasio se fudbaler rečima koje paraju srce - nadam se da ću se vratiti fudbalu, počinjem sa terapijama! (FOTO)

Autor:

Sport

14.10.2021

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Bornmuta i velški reprezentativac Dejvid Bruks objavio je strašnu vest na društvenim mrežama.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dejvid Bruks i Geret Bejl tokom utakmice reprezentacije Velsa

Mladi fudbaler je saopštio da mu je otkriven rak i da kreće u najvažniju bitku i potresnim rečima se obratio navijačima.

Mnogo mi je teško da napišem ovu poruku. Dijagnostikovan mi je Hodgkinov limfom drugog stepena, i počeću sa terapijama sledeće nedelje - objavio je Bruks, pa nastavio:

- Iako je ovo veliki šok za mene i porodicu, prognoze su pozitivne i uveren sam da ću se potpuno oporaviti i vratiti se fudbalu što pre je moguće.

Bruks nije igrao za Vels u ovom reprezentativnom ciklusu, a veliku zahvalnost duguje upravo lekarima nacionalnog tima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Brooks (@db_36)

 

Hvala svima u Fudbalskoj Asocijaciji Velsa jer bez brze reakcije medicinskog tima možda ne bismo otkrili bolest. Zahvalan sam i Bornmut za svu podršku i pomoć. Svestan sam da će ovo privući veliko interesovanje medija, ali želim sve da zamolim da poštuju moju privatnost u narednim mesecima.

Bruks naglašava da nema nameru da odustane od povratka na teren!

Objavljivaću vesti o svom napretku i svemu kada god budem mogao. U međuvremenu želim da se zahvalim svim na podršci koja mi mnogo znači. Vidimo se uskoro na teren, jedva čekam da vas vidim i da se bavim sportom koji volim veoma brzo - poručio je fudbaler Bornmuta i Velsa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading