NAPUSTIO MARAKANU PA REŠIO DA PROGOVORI: Oglasio se Krstović - evo šta mu je SMETALO u Zvezdi!

Autor:

Sport

14.10.2021

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doskorašnji napadač Crvene zvezde Nikola Krstović prisetio se boravka u Ljutice Bogdana, a otkrio je šta mu je nedostajalo na "Marakani".

Republika

Foto: Starsport

"Duel" Vladimira Stojkovića i Nikole Krstovića na Večitom derbiju

Naime, Crnogorac je poručio da su mu crveno-beli dali sve osim minutaže, što je neophodno centarforu kako bi postizao golove u kontinuitetu.

Zvezda mi je puno dala u svakom pogledu - rad sa vrhunskim trenerima, biografiji igranja u velikom klubu... Ipak, falilo je minuta na terenu, a kao mladom igraču nedostajalo mi je, samim tim, rutine da dobre igre krunišem i golovima, a to se u Zvezdi traži. U novom klubu sam, takođe, krenuo sa klupe, ali sam u poslednjoj utakmici, prvoj kao starter bio strelac i asistent. Da sam imao više minuta na terenu tokom prve utakmice sa Švedskom u Podgorici prošle jeseni, siguran sam da ne bismo izgubili. Nadigrali smo ih, zicer nisam iskoristio za 2:2, i kažnjeni smo u narednom napadu. I penal nam nije sviran. Ipak, kada igrate protiv prvotimaca Mančester junajteda, Elange, to je zlata vredno za igrače iz naše male lige. I protiv Italije sam promašio zicer za remi u Veneciji, ali smo sada pokazali da su delići falili za bolji rezultat u kvalifikacijama i da priče o našem potencijalu nisu bile isprazne - izjavio je Krstović za "Vijesti".

On je razmotrio i mogućnost nastupa za A selekciju "Đetića".

Očekujem da ću igrama u predstojećem periodu u klubu već na narednom okupljanju biti na spisku selektora Miodraga Radulovića. Tim pre jer su mi kontinuitet utakmica i golovi u njima vratili tu drskost koju sam imao iz dana provedenih u Zeti, ali i glad za golovima i pobedama. Špicu je to neophodno - dodao je Nikola Krstović.

Podsetimo da je Krstović letos prešao sa "Marakane" u slovačku Dunajsku Stredu za 400 hiljada evra, a radi se o ekipi koju je Partizan eliminisao u 2. kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading