CENTARFOR ODUŠEVIO DELIJE: Najskuplji igrač u ISTORIJI Zvezde se VRATIO na Marakanu!

Autor:

Sport

14.10.2021

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni centarfor Crvene zvezde Goran Drulić priključen je radu omladinskih selekcija našeg najtrofejnijeg kluba.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa "Marakane", meča Crvena zvezda - Arsenal u Ligi Evrope

Preciznije, nekadašnji napadač Saragose sarađivaće sa kadetskim timom Grafičara, koji predvodi Vladimir Sandulović, a koji je suštinski mlađa Zvezdina ekipa.

Fenomenalan je osećaj biti ovde. Uvek mi je lepo kada dođem na terene Omladinske škole, prođu razna sećanja, osećaj bude fantastičan. Nastojaću da sa mojim bivšim saigračem i prijateljem Vladimirom Sandulovićem pokušam da prenesem nešto na igrače koje trenira. Da podelim sa njima iskustva i utiske iz juniorskog, a potom i seniorskog nivoa fudbala, koliko je to moguće u ovom kratkom periodu. Poseban akcenat je na napadačima koji su izuzetno talentovani - rekao je Goran Drulić.

Republika

Foto: Starsport

Goran Drulić u crveno-belom dresu

Sandulović nije krio zadovoljstvo zbog "pojačanja" u stručnom štabu.

- Izuzetna nam je čast što je sa nama Goran Drulić i to je veoma bitno za decu koju treniram. Razgovarao je sa njima o tome kako je to sve iz njegovog ugla izgledalo, podelio iskustva kroz karijeru i zaista nam je privilegija što je došao da bude sa nama tokom čitave nedelje. Mnogo toga može da se nauči od njega, pre svega na ljudskom, a naravno i na fudbalskom nivou - poručio je Sandulović.

Podsetimo, Crvena zvezda je svojevremeno prodajom Drulića inkasirala najveći prihod od trasnfera u klupskoj istoriji, o čemu više možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading