STANOJEVIĆ NAKON TRAJALA: Trener crno-belih oduševljen novom pobedom!

Autor:

Sport

13.10.2021

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stručnjaci obe ekipe zadvoljni pruženom partijom svojih izabranika, a trener Partizana Aleksandar Stanojevic je izjavio sledeće:

Republika

Foto: Starsport

Trener Partizana Aleksandar Stanojević

Crno-beli rutinski su počistili Trajal rezultatom 3:0, nakon plasmana u osminu finala kupa Srbije, Aleksandar Stanojević je izneo utiske.

- Zadovoljan sam. Bitno je da su svi igrači zdravi završili duel i da smo upisali pobedu u prvoj utakmici posle pauze i dva treninga. Nemam zamerki, na prikazano. Malo je teren bio teži za igru zbog kiše, ali momci su maksimalno odradili sve i čestitam im - rekao je šef stručnog štaba Partizana.

Trener Partizana je pohvalio pojedince, koji su zaslužni za golove.

- Drago mi je zbog Kvinsija Mengia. Bilo je teško probiti protivnika koji se organizovano branio, napadali smo sa svih strana, dao je Holanđanin dva gola, a drago mi je i zbog Markovića koji je pokrenuo akcije kod prva dva pogotka, kao i zbog Jovićeve asistencije za prvi -

Ovoga puta, Partizan je izašao u pomešanom sastavu, u drugom poluvremenu posle dužeg vremena, priliku je dobio Lazar Pavlović.

- Dobio je minutažu, sve zavisi od njega u narednom periodu -

Do 7. novembra Partizan će odigrati još sedam mečeva.

- Za to smo se spremali. Drago nam je što imamo raspored da igramo dve utakmice sedmično - dodao je Aleksandar Stanojević.

Uprkos porazu, razlog za zadovoljstvo imao je i strateg Kruševljana Milojko Gošić.

- Igrali smo sa pet omladinaca, ali Partizan je zaslužio pobedu. Igramo treći rang takmičenja, ali smo dostojno reprezentovali svoj klub i iz srca čestitam mojim igračima na tome - kazao je Gošić.

Partizan u nedelju od 17 časova očekuje duel na domaćem terenu protiv Radnika, a potom i utakmica sa Gentom takođe u Humskoj, narednog četvrtka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading