NOVI MAIKON NA MARAKANI? Crvena zvezda u rukama ima ogromno pojačanje!

Autor:

Sport

13.10.2021

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taletnovani srpski desni bek i igrač Crvene zvezde na pozajmici u Loznici Milan Ilić, nada se da će dobiti šansu na Marakani. Na ljudima u Zvezdi je da donesu odluku i tako dobiju ogromno pojačanje na deficitarnoj poziciji u timu.

Republika

Foto: Starsport/ilustracija

Nekadašnji brazilski as Maikon

Ilić je kako sam kaže ofanzivni desni bek, izuzetno jak, visok (180) i brz, a danas je malo takvih bočnih igrača. Po stilu igre podseća na nekadašnjeg brazilskog asa Maikona...

- Ako bih morao da se predstavim javnosti, rekao bih da sam ofanzvni desni bek. Nadam se da ću nastaviti ovako da igram, i da ću dobiti šansu u Crvenoj zvezdi tokom zimskih priprema. Jedva čekam to- rekao je Ilić za "Mozzartsport".

Republika

Foto: Starsport

Srpski bek Milan Ilić

Kada je potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom trebalo je da ode u Železničar iz Pančeva, ali se odlučio za tim u kojem je skrenuo pažnju na sebe.

- Svašta se tu dešavalo, ali na kraju je dobro ispalo. Nekako volim da igram za Loznicu. Tu sam lokalac, kuća mi je 15 kilometara od stadiona. Volim da sam okružen ljudima koje poznajem. Na kraju je sve dobro ispalo- rekao je Ilić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading