DEKI NAPUŠTA ZVEZDU? Stanković OVIM REČIMA zabrinuo Delije - šta sledi?

Autor:

Sport

13.10.2021

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, zabrinuo je "Delije" rečima da bi mogao da napusti "Marakanu".

Republika

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković

Naime, Deki je poručio da bi crveno-belima "100 puta rekao da", ali da trenerska sudbina zavisi od rezultata, koji su promenjiva kategorija.

- Budućnost trenera je uvek neizvesna. Danas ste tu, sutra tamo, a za prekosutra niko ne zna gde ste. Trenutno razmišljam samo o sadašnjosti i dajem sve od sebe. Zvezdi bih rekao “da” još 100 puta, verovatno i 200, ali sudbina trenera zavisi od rezultata. Uvek kažem da postoje dve kategorije trenera - oni koji su otpušteni i oni koji će to biti. Ne znam da li ću biti dovoljno dobar za sam vrh, to će pokazati teren, ali sam ubeđen da imam prave ljude oko sebe i da svaki dan učimo nešto novo. Tako odrastamo – poručio je Stanković u razgovoru za "Gazetu".

Deki je tom prilikom analizirao i promene u Interu, o čemu detaljnije možete pročitati OVDE.

Podsetimo da je STanković preuzeo kormilo našeg najtrofejnijeg tima u zimu 2019. godine od Vladana Milojevića, a od tada je sa Crvenom zvezdom osvojio dve titule prvaka Srbije, jedan nacionalnih kup, a obezbedio je klubu iz Ljutice Bogdana dva vezana plasmana u grupnu fazu Lige Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading