TEKTONSKA PROMENA! OTIŠAO TANDEM NAJBOLJIH: Stanković OTVORIO KARTE - "Neophodna su NOVA LICA u svlačionici"!

Autor:

Sport

13.10.2021

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković analizirao je promene u Interu, kao i dosadašnji tok sezone "neroazura".

Republika

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković

Deki je za "Gazetu" istakao da je odlazak Hakimija i Lukaua prirodan, posle velikog uspeha Intera koji je prošle sezone uspeo da osvoji Skudeto.

- Već znam šta želite da me pitate: da li je Inter jači ili slabiji? Ali reći ću vam ovo: Bio sam šampion kao igrač, sad takođe i kao trener sa Crvenom zvezdom. Posle svakog uspeha ispravno je ubaciti svežeg vazduha u svlačinicu, videti neka nova lica. Ne kažem da gubite glad, ali podsvesno možete da osetite malo mentalnog umora, posebno nakon intenzivne sezone kao prošle godine. Kada ste preopterećeni, u jednom trenutku više ne možete da izdržite. Ne čini mi se da Džeko pruža manje od Lukakua, naprotiv. Na jedan način Inter je izgubio, na drugi dobio: boriće se za "skudeto" do kraja sezone - poručio je strateg crveno-belih, a zatim je izneo pohvale na račun novog trenera prvaka Italije Simonea Inzagija.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Bivši trener Lacija Simone Inzagi

Ovo je već Simoneov Inter. Zar ne vidite karakter tima? Da li vidite kako su postavljene utakmice? - podvukao je Dejan Stanković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading