PLANIRANA OTMICA MATEJE KEŽMANA: Proslavljeni fudbaler OTVORIO DUŠU!

Autor:

Sport

12.10.2021

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni fudbaler Mateja Kežman je otkrio jedan od najdramatičnijih momenata profesionalne karijere.

Republika

Foto: Starsport

Mateja Kežman

U jednom intervju Mateja Kežman je otvorio dušu i otkrio kako je zamalo otet u Amsterdamu.

- Reprezentacija je igrala u Velsu, da bi se ja posle te utakmice vratio u Amsterdam jer je trebalo da imam utakmicu za PSV. Čim je avion sleteo, video sam policajce kako razgovaraju sa stujardesom i čujem kako pominju moje ime. Ona je potom pokazala na mene, oni su došli i zamoli me da izađem sa njima iz aviona. Ja sam hteo da odmah pozovem advokata, ali su me smirili i rekli da je ovo za moje dobro. Iz aviona sam sa njima direktno ušao u policijski kombi. Tamo su mi rekli da su dobili informaciju da se spremala moja otmica koja je trebalo da se desi tog ili u narednih par dana- ispričao je Kežman.

Ceo plan o planiranju otmice, pukim slučajem, čuo je Kežmanov prijatelj koji je sedeo jedne večeri u restoranu u Roterdamu.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Kežman otkrio šokantne detalje iz karijere

- On je odmah kontaktirao policiju i policija je uzela da istražuje ceo slučaj, da bi posle par dana došli do saznanja da je otmica zaista planirana. Objasnili su mi da su neka vozila kružila oko moje kuće, da su otmičari imali informacije kada ja idem na trening, kada mi porodica napušta kuću, kada mi deca idu u vrtić. Onda sam vratio film i setio se da sam neka čudna vozila viđao oko kuće u jutarnjim i večernjim satima. Cela ideja je bila da mene otmu i da onda od PSV traži neka odšteta, jer tada je pominjan neki transfer od 10-20 miliona. Oni su na vreme pronađeni, završili su u zatvoru, a ja sam naredne dve godine živeo sa obezbeđenjem 24 sata- rekao je Kežman.

Kako kaže, on nikada nije saznao ko su ti ljudi.

- Mene je samo policija obavestila da su ti ljudi uhapšeni i da ne moram više da se brinem. Klub je osetio potrebu da mi se dodeli obezbeđenje. U Holandiji je bio to veliki skandal. Nije im bilo jasno kako neko iz Srbije želi da kidnapuje mene, koji sam ambasador svoje zemlje, neko ko uvek lepo priča o svojoj zemlji- rekao je Kežman.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading