NEVEROVATAN RASPLET U HUMSKOJ: Španci hteli Gomeša, pa odveli DRUGOG NAPADAČA!

Autor:

Sport

12.10.2021

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Partizana Umar Sadik trese mreže u dresu španske Almerije, a sada je isplivala neverovatna istina o njegovom transferu iz Humske, u koji je uključen i sadašnji napadač crno-belih Rikardo Gomeš

Republika

Foto: Starsport

Rikardo Gomeš bio na meti Almerije

Sadik se višestruko isplatio Partizanu zbog bonusa i klauzula koje su crno-beli dogovorili sa Špancima, a letos je bio na listi pojačanja tamošnjih velikana.

Jedan od zainteresovanih je bila i Sevilja, ali do transfera nije došlo. Međutim, sada je isplivala zanimljiva informacija koja se tiče njegovog prelaska u Almeriju, što je otkrio njen bivši trener Žoze Gomeš.

On je došao u Humsku po jednog napadača - Rikarda Gomeša, ali se vratio sa drugim.

Republika

Foto: Starsport

Umar Sadik slučano završio u Španiji

- Tražili smo zamenu za Darvina Nunjeza kojeg smo za 20.000.000 evra prodali u Benfiku i morali smo da budemo pažljivi u izboru. U Portugaliji se srpsko prvenstvo prati dosta među fudbalskim ljudima. Pričali su mi o Partizanovom napadaču koji je igrao za portugalski Nasional (Rikardo Gomeš op.a.). Hteli smo da vidimo njega, a videli smo Sadika. Zaintrigirao me je i rekao sam upravi kluba da ga svakako dovede. Otišli smo po jednog, a vratili se sa drugim igračem. Da, bila je to slučajnost. Ali takve stvari se dešavaju u fudbalu- rekao je Gomeš za El Pais.

Portugalski stručnjak kaže da Nigerijac može biti još bolji.

- Sadik ima veliko srce ali ponekad reaguje impulsivno i brzopleto pa privlači previše pažnje. Kao fudbaler ima impresivan potencijal. Fizički je sa visinom od 192 centimetra privilegovan u odnosu na rivale.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading