PUKLA BRUKA: Teška sramota, da li se iko nadao ovakvom raspletu?

Autor:

Sport

12.10.2021

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni fudbaler Partizana i bivši trener crno-belih, nakon svega tri meseca na klupi ljubljanske Olimpije napustio je klupu "zmajčeka".

Republika

Foto: Starsport

Bivši trener Partizana Savo Milošević

Kako su preneli slovenački mediji, doskorašnji vlasnik Olimpije Milan Mandarić, imao za cilj da dosta ranije "otera" Miloševića, iako je Savo imao sasvim solidan učinak na klupi slovenačkog tima, iako je tek letos stigao u klub. Upravo zbog te namere da ga okrive za prekid saradnje i pokušaju da izvrdaju ugovor, Milošević je ljut otišao iz Ljubljane, piše "Ekipa".

Ipak, Mandarić je odlučio da drži Savu na klupi kako bi on sam napustio klub, a razlog je taj da bi u tom slučaju Olimpija prošla bez finansijskih penala prema srpskom treneru.

Foto: Starsport

Nekadašnji strateg Partizana Savo Milošević

Milošević je, pišu, imao po ugovoru sa Olimpijom 50.000 evra mesečno, koje je delio sa dvojicom svojih pomoćnika koje je doveo iz Srbije. Kad se sabere, to je 600.000 evra na godišnjem nivou, velika suma za klub kakav je Olimpija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading