ISPLIVALE JEZIVE GROZOTE O MARADONI: Dijego DROGIRAO i zarobio maloletnicu, Fidel Kastro mu bio SAUČESNIK! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sport

12.10.2021

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni Dijego Maradona preminuo je pre nešto manje do godinu dana, a o njemu od tada skoro svakodnevno isplivavaju brojne škaljive informacije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dijego Maradona

Maradonin život je oduvek bio pun skandala i kontroverzi, a isto se nastavili i posle njegove smrti 25. novembra 2020. godine.

Kubanka Mavis Alvarez za medije je otkrila da ju je legendarni Argentinac kada je imala samo 16 godina snimao u krevetu, ali ga je optužila za još mnoge, gore, stvari.

Ona ga je upoznala 2000. kada je imala svega 16 godina, a potom je, prema njenim rečima, prošla kroz pravi pakao sa Maradonom. 

U tom periodu Dijego se na Kubi lečio od svoje zavisnosti drogom, a nesrećnu Mavis je prijatelj upoznao sa argentinskim fudbalerom. Maradona ju je navodno držao zatočenu u hotelskoj sobi, gde ju je i drogirao.

To mi je bila najveća greška u životu. Bila sam nevina devojčica, a on je bio bogati stranac kojem sam se dopala. Nisam mogla da kažem ne - rekla je Mavis Alvarez za Americe TeVe.

Na Kubi se nisu završile Mavisine muke sa Maradonom. Dijego ju je potom odveo u Argentinu, gde ju je držao zatvorenu tri meseca, a tražio joj je i da uveća grudi.

- Nije mi bilo dozvoljeno da izlazim sama. Uvek me je neko čuvao. Tokom kompletnog boravka u Argentini neko je uvek bio zadužen da me čuva. Dozvoljeno mi je samo da idem u šoping i zoološki vrt, ali uvek sa pratnjom.

 

 

Zbog navoda Mavise Alvarez sudija Hulijan Erkolini pokrenuo je istrago o eventualnom Maradoninom učešću u trgovini ljudima. Kubanka je otkrila da je veliku ulogu u njenom prebacivanju u Argentinu imao Fidel Kastro.

- Dijego me predstavio Kastru. On je stavio ruke oko moga struka i pitao je Dijega gde je upoznao tako lepu djevojku. Izdao mi je posebnu dozvolu za izlazak iz zemlje, iako je Kubancima tad bilo zabranjeno da putuju  Nakon svih ovih godina osećam se poniženo. Imala sam samo 16 godina i bila sam deo svega toga. Ipak, nekad u životu ne možeš da biraš šta će da ti se desi - rekla je Alvarez.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading