IZ RAZLIČITIH RAZLOGA: Crno-beli trio dobio ŠUT-KARTU!

Autor:

Sport

12.10.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šut-karta za partizanovce! Naime, od početka sezone čak tri bivša trenera crno-belih ostala su bez posla, a u pitanju su Marko Nikolić (Lokomotiva Moskva), Savo Milošević (Olimpija Ljubljana) i Zoran Milinković (Borac Banjaluka).

Republika

Foto: Starsport

Navijači Partizana

RAZLIČITI RAZLOZI

Najsvežiji otkaz dobio je Savo Milošević, koji je završio epizodu u "zmajčekima" posle 16 utakmica uz skor od po sedam pobeda i poraza, uz dva remija. Kap koja je prelila čašu, navodno, jeste poraz u prijateljskoj utakmici od Rijeke 6:1.

Republika

Foto: NK Olimpija

Savo Milošević i Milan Mandarić

Pre nedelju dana i Marko Nikolić se razišao s Lokomotivom iz razloga što je sportski direktor Ralf Rangnik želeo da dovede svog čoveka na klupu, pa je Srbina bušio. Ipak, Beograđanin iz Moskve odlazi posle godinu dana s osvojenim ruskim kupom i učešćem u grupnim fazama Lige šampiona i Lige Evrope.

Najbrže je odleteo Zoran Milinković. On je vodio Borac na samo dva meča, a njegov rad u Banjaluci potrajao je od 30. jula do 18. avgusta.

Republika

Foto: Starsport

Nikolić raskinuo saradnju sa Moskvom

SEDAM NA BIROU

Zanimljivo da, ukoliko uzmemo period od prvog do drugog mandata Aleksandra Stanojevića, sadašnjeg stratega Partizana, koji traje deset godina, od isto toliko nekadašnjih trenera "parnog valjka", samo dvojica vode klubove, kao šefovi struke. To su Vladimir Vermezović (Hata, UAE) i Vuk Rašović (El Fejha, Saudijska Arabija). S druge strane, na birou su Avram Grant, Ivan Tomić, Miroslav Đukić, Zoran Mirković, kao i pomenuti Marko Nikolić, Zoran Milinković i Savo Milošević. Doduše, posao ima i Ljubinko Drulović, ali kao pomoćnik Draganu Stojkoviću u reprezentaciji Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading