ŽELI KAO BOAĆI: U Beograd stiglo POJAČANJE iz Afrike!

Autor:

Sport

11.10.2021

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Grafičara u nastavak sezone ulaze jači za tandem iz Afrike.

Republika

Foto: Starsport

Ričmond Boaći u dresu Crvene zvezde

U pitanju su igrači iz Gane, Abdulah Muiza Majed i Abdulah Rahim Alhasan.

- Nisam mnogo znao o Beogradu i Srbiji pre nego što sam stigao u Grafičar. Čuo sam samo za Crvenu zvezdu jer sam pratio njene utakmice u Ligi šampiona. To sam naravno činio i zbog mog sunarodnika, Ričmonda Boaćija koji je nastupao za klub. Voleo bih da u Srbiji napravim sličnu karijeru kao on - rekao je Muiza.

Oduševljen sam treninzima. Grafičar je idealna sredina za razvoj mladih igrača. Intenzitet je jak, velika je borba za svaku poziciju i to mi prija. Želim da napredujem što više. Da se igrama i zalaganjem zahvalim ljudima koji su u meni prepoznali potencijal i doveli me u klub. Za sada je sve kako treba.

Abdul nam je otkrio i da redovno prati utakmice u najjačim evropskim fudbalskim ligama, da mu je omiljeni klub Barselona a omiljeni igrač:

“ Serhio Buskets. On mi je broj jedan. Igramo na istoj poziciji zadnjeg veznog i često na treninzima pokušavam da kopiram njegov stil igre.

Meč 12. kola Prve lige Srbije, Grafičar će odigrati u sredu, 13. oktobra, a rival je Bačka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading