DELIJE NA NJEGA SIGURNO NISU PONOSNE: Ovo je golman koji je NOKAUTIRAO sopstvenog trenera!

Autor:

Sport

11.10.2021

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbiju su danas potresle scena incidenta sa utakmice između užičke Slobode i Sušice u okviru 9. kola Prve lige Zapad. Domaći tim dobio je taj susret rezultatom 2:0, ali će on ostati u senci događaja koji je prema pisanju medija izazvao trener golmana Užičana.

Republika

Foto: Facebookprintscreen

Simić je vatreni navijač crveno-belih

Kako navodi Sportski žurnal, u 15. minutu meča, desile su se neverovatne scene.

Trener golmana, Veljko Simić tada je prišao svom šefu struke, Goranu Đukiću i udario ga, od čega se ovaj zateturao, a spale su mu i naočare.

U pomoć su pritrčale sudije, sa delegatom, a Simić je odmah napustio stadion i nije čekao reakciju arbitara.

Ubrzo se na licu mesta pojavila i policija, koja je uzela izjave novinara i "skinula" snimke sa kamera koje su pratile meč.

Nedugo zatim isplivala je i biografija pomenutog Simića. 

On je, naime, dugo radio u užičkom klubu kao trener golmana, često je sarađivao sa mlađim kategorijama i decom, uz to, redovno je učestvovao u organizaciji memorijalnog turnira "Dragan Simić-Sima" koji se održavao na terenima Velikog parka, a koji je imao humanitarni karakter i bio je posvećen njegovom ocu.

Foto: Facebookprintscreen

 

Takođe se sa fotografija može primetiti da je veliki navijač Crvene zvezde, a jednom prilikom fotografisao se i sa Draganom Džajićem, proslavljenim fudbalerom crveno-belih. Takođe, na jednoj ruci je odradio i tetovažu sa motivima kluba sa stadiona "Rajko Mitić".

Foto: Facebookprintscreen

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading