SRBIJA U VELIKOM PROBLEMU: Šestorica reprezentativaca pred SUSPENZIJOM za meč sa Portugalom!

Autor:

Sport

11.10.2021

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred izabranicima Dragana Stojkovića Piksija stoji nimalo lak zadatak. Srbija je nakon osvajanja tri boda u Luksemburgu nastavila put ka Mundijalu u Kataru, a sada joj predstoji meč sa Azerbejdanom u kojoj naši reprezentativci moraju biti i više nego oprezni.

Republika

Foto: Starsport

Stojković mora da obrati pažnju

Naime, golovi, odnosno gol-razlika, su jedna od tih stvari, jer postoji mogućnost da Portugalija kiksne do meča sa Srbijom 14. novembra i da na kraju Orlovima i bod bude dovoljan za put u Katar.

Mada, malo ko veruje da će Portugalci ispustiti tri boda protiv Luksemburga i to kod kuće. Isto se misli i za meč protiv Repubike Irske, te je najočigledniji scenario da "Orlovi" jure pobedu u Lisabonu koja vodi na Mundijal.

Sve ovo nas dovodi do druge brige našeg selektora a to su kartoni!

Tačnije, bojazan da neko od šestorice reprezentativaca ne "požuti" protiv Azrebejdžana i tako propusti meč protiv Kristijana Ronalda i ekipe.

Ovo se, pre svega, odnosi na trojicu standardnih reprezentativaca: Aleksandra Mitrovića, Dušana Tadića i Nemanju Gudelja, dok su na spisku i Uroš Spajić, Nemanja Maksimović i Nemanja Radonjić.

Maksimović i Mitrović su javne opomene zaradili u prvom susretu sa Portugalijom (2:2), Spajić i Gudej su sankcionisani u Bakuu protiv Azrebejdžana (1:3), dok je Tadić "požuteo" protiv Luksemburga u Beogradu.

Što se tiče Radonjića, njegov žuti karton je viđen na nedavnom meču protiv Republike Irske u Dablinu.

Karton protiv Iraca je dobio i Filip Đuričić, ali je vezista Sasuola "požuteo" i protiv Luksemburga i zbog toga će, zajedno sa Strahinjom Pavlovićem, propustiti duel u utorak veče.

Štopera Monaka će na terenu najverovatnije zameniti Spajić, dok će Darko Lazović na desnu stranu umesto Đuričića.

Meč Srbija - Azerbejdžan na programu je u utorak od 20.45. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading