TRENUTAK KADA JE ŠAĆIRI IZAZVAO BES SRPSKIH NAVIJAČA: Da li ste očekivali išta bolje od njega? (VIDEO)

Autor:

Sport

11.10.2021

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đerdan Šaćiri se po ko zna koji put našao u centru pažnje zbog nefudbalskih stvari.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Đerdan Šaćiri

Kao što je poznato, Šaćiri je posle trijumfa Švajcarske nad Severnom Irskom davao intervju u jakni sa logom terorističke organizacije UČK.

Naravno, ovo momku iz Gnjilana nije prvi put da se nađe u centru skandala zbog stvari koje nemaju veze ni sa fudbalom, ni sa sportom.

Svi se sećaju, sada već čuvenog, meča u Kalinjingradu između Srbije i Švajcarske na SP u Rusiji, kada su "Orlovi" poraženi sa 2:1 nakon bezočne pljačke nemačkog sudijskog lopova Feliksa Briha.

Tada je, upravo, Šaćiri postigao pobedonosni pogodak, koji je proslavio pokazivanjem dvoglavog orla, čime je naravno imao za cilj da isprovocira čitavu Srbiju. Pored toga, ono što je još skandaloznije jeste da je fudbaler Liona na SP igrao u kopačkama sa zastavom izmišljene države Kosovo. FIFA se pravila luda, iako je FSS nekoliko puta pokušao da ukaže pažnju na taj problem.

Naravno, to mu nisu bili jedini ispadi, pa zato i ne može da nas čudi to što se Šaćiri smeje dok mu navijač navlači jaknu sa logom terorističke organizacije. 

Prosto, to je Đerdan Šaćiri, veliki Albanac, koji je rođen u Srbiji, a igra za Švajcarsku. Pametnom dosta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading