POKVARILI ŠANSU KARIJERE ZVEZDINOM KAPITENU: Borjan bio jako BLIZU ODLASKA a sada se sve promenilo!

Autor:

Sport

11.10.2021

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok je kapiten Crvene zvezde i golman reprezentacije Kanade, Milan Borjan na oporavku od korona virusa, njegov nacionalni tim zabaležio je nepovoljan rezultat u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Republika

Foto: Starsport

Borjan pred velikim izazovom

Naime, u Americi je, što se tiče potencijalnih putnika za Mundijal, situacija sledeća.

Fudbalska selekcija Paname upisala je svoju istorijsku pobedu protiv Sjedinjenih Američkih Država minimalnim rezultatom - 1:0.

Upravo zbog tog prvog trijumfa nad "jenkijima" Panama se pomerila na mesto koje direktno vodi u Katar. Strelac jeding gola bio je Anibal Godoj u 54. minutu. Sada obe selekcije imaju po osam bodova na drugom i trećem mestu.

Meksiko se popeo na prvo mesto, sa osvojenih 11 bodova, nakon trijumfa nad Hondurasom rezultatom 3:0, dok je Kanada spala na četvrtu baraž poziciju posle kiksa protiv poslednjeplasirane Jamajke u gostima (0:0).

Bila je to velika šansa za reprezentaciju kapitena Crvene zvezde Milana Borjana koji, doduše, zbog korone nije bi na ovom okupljanju.

Kanadi sada Kostarika diše za vratom posle pobede nad El Salvadorom (2:1), a po svemu sudeći velika borba tek predstoji.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading