SRBIJA PROTIV HRVATSKE ZA PLASMAN NA MUNDIJAL?! Ovo je najteži mogući put Orlova

Autor:

Sport

11.10.2021

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije predvođena Draganom Stojkovićem Piksijem na dobrom je putu da već posle meča sa Azerbejdžanom izbori matematički baraž za plasman na Svetsko prvenstvo. Ukoliko osvoji tri boda i u Beogradu, "Orlovi" će juriti prvo mesto u grupi i direktan plasman u poslednjem duelu kvalifikacija na gostovanju Portugaliji u Lisabonu.

Republika

Foto: Starsport

Ipak postoji šansa za direktan plasman

Do kraja kvalifikacija na tlu Evrope ostalo je još tri termina, a u ovom trenutku je nezahvano prognozirati ko će se sve naći u baražu za katarski Mondijal.

Ipak treba istaći da je potrebno preskočiti dve prepreke. Srbija bi verovatno bila nosilac u izvlačenju za doigravanje, ali povlašćen status naša selekcija imala bi samo u polufinalu, ne i u finalu.

Učesnici baraža po trenutnom stanju na tabeli bili bi Švedska, Švajcarska, Ukrajina, Češka, Škotska, Norveška, Rusija, Albanija i Severna Makedonija, ali neće biti senzacija ukoliko sa prvog mesta u baraž “skliznu” šampion Evrope Italija, Španija ili Hrvatska.

Srbija i dalje veruje u direktan plasman, i ni to nikako ne treba uključiti kao opciju.

Svetsko prvenstvo u Kataru biće održano od 21. novembra do 18. decembra naredne godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading