OVO MOŽE SAMO MESI: Argentinac postigao NAJBIZARNIJI GOL u karijeri (VIDEO)

Autor:

Sport

11.10.2021

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj meč dodatno je privlačio pažnju je ovo bio sudar bivših zvezda Barselone, Lionela Mesija i Luisa Suareza, a trijumf je odneo novi igrač PSŽ-a koji je obeležio deul u Buenos Ajresu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Neverovatan gol Mesija

Fudbalska reprezentacija Argentine savladala je Urugvaj rezultatom 3:0 u derbiju južnoameričkih kvalifikacija za plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Naime, Mesi  je u 38. minutu postigao jedan od bizarnijih golova u karijeri.

Pokušao da uposli saigrača sa nekih 30-ak metara, ali je lopta odskakutala u gol Urugvajaca. 

Gonzales je pružio nogu, ali nije zakačio loptu, ona je odskočila od zemlje i ta „žabica“ je prevarila Fernanda Musleru na golu Urugvaja.

 

 

Samo šest minuta kasnije, Rodrigo De Paul je iskoristio asistenciju Lautara Martineza i tako praktično rešio pitanje pobednika.

Zatim je napadač Intera i sam bio strelac na isteku sat vremena igre za konačnih 3:0.

Argentinci sada imaju 22 boda i smanjili su zaostatak za Brazilom koji je posle devet uzastopnih pobeda odigrao 0:0 protiv Kolumbije. 

Urugvaj na deobi trećeg mesta sa Ekvadorom. Oba tima imaju po 16 bodova, s tim što su Ekvadorci poraženi od fenjeraša Venecuele sa 2:1.

Dok je Čile stvario zlata vrednu pobedu nad Paragvajem zahvaljujući sjajnih tri minuta koje su odigrali u drugom poluvremenu. Najpre je Brereton u 69. pogodio prvi mrežu gostiju, da bi Isla u 72. postavio konačan rezultat.

Čielanci su se tako vratili u igru, mada i dalje zaostaju pet bodova za mestom koje vodi u baraž i šest za onim koje direktno vodi u Katar.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading