SJAJNA AKCIJA CRVENO-BELIH: Zvezda iznenadila poklonima osobe ometene u razvoju!

Autor:

Sport

10.10.2021

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas se tradicionalno obeležava dan mentalnog zdravlja, a Crvena zvezda je kao društveno odgovorna organizacija podelila poklone osobama ometenim u razvoju.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Pokloni za mališane omete u razvoju

Predstavnici Crvene zvezde su posetili nekoliko ustanova i podelili poklone mališanima čiji osmesi na licima su govorili više od hiljadu reči. 
 
Prvo su posetili balon "More" u kom se redovno održavaju treninzi za osobe ometene u razvoju. Starosna dob dece koja rade pod komandom šestorice trenera je od tri, četiri godine pa sve do 14,15.

Podeljene su majice onima koji definitivno vole fudbal najviše na svetu, s obzirom na to sa kakvom strašću pristupaju treninziima, mnogi od njih navijaju za tim sa "Marakane", pa su se zaista obradovali poklonima od strane omiljenog kluba. 

 
Potom su posetili Institut za mentalno zdravlje gde su takođe delili majice, a zauzvrat dobili zahvalnicu.

Tura je završena posetom Osnovnoj školi "Radivoj Popović" u Zemunu koju pohađaju deca sa govorno-jezičkim probelmima u smislu oštećenja sluha, autizma, usporenog psihomotornog razvoja i razvojne disfazije. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading