TOTALNA NEPOZNANICA ZA SRBIJU: Evo ko sudi meč "orlova" protiv Azerbejdžana u Beogradu!

Autor:

Sport

10.10.2021

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je ko sudi meč Srbija - Azerbejdžan koji se igra 12. oktobra u Beogradu, u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Republika

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije

Pravdu na ovom meču će deliti belgijski arbitar Erik Lamberhts koji nije tako čuven u fudbalskim krugovima.

Belgijanac nije imao zapaženiji učinak ni u susretima državnih timova. U kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru vodio je samo martovski duel Poljske i Andore (3:0).

Uz šest prijateljskih utakmica, imao je čast i da debituje u B diviziji Lige nacija, takođe, u malo bitnom meču Finske i Bugarske (2:0).

Republika

Foto: Tanjug/AP

Erik Lamberhts pokazuje žuti karton

Iako je upisao 17 međunarodnih utakmica seniora nijednom nije delio pravdu u mečevima srpskih reprezentativnih selekcija, ili klubova. 

Na stadionu "Rajko Mitić" pojaviće se kompletna četvorka iz Belgije. Uz glavnog sudiju, Erika Lambrehtsa, biće pomoćnici Rajan Vanizer i Džo De Vierdt. Poslovi četvrtog arbitra povereni su Natanu Verbomenu. U VAR sobi naći će se, takođe, Belgijaci Laurens Vizer i Džonatan Lardot.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading