VELIKAN NE ODUSTAJE: Jović pred vratima Serije A! Prodaju LEGENDU da bi skupili novac za Srbina

Autor:

Sport

10.10.2021

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Italije u fudbalu, milanski Inter, u samom vruhu liste želja ima upisano ime srpskog napadača Luke Jovića, ako je verovati italijanskoj "Gazeti".

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Jović bi uskoro mogao u Italiju

Jasno je da se reprezentativac Srbije neće ni ove sezone naigrati pored standardnog Francuza Karima Benzeme.

Francuz je trenutno najefikasniji u timu "kraljevskog kluba" kojem u poslednje vreme svašta "škripi", a dobri rezultati izostaju. 

Mnogi fudbalski stručnjaci smatraju da je  najbolje rešenje za Jovića da što pre napusti "Santijago Bernabeu", a tu priliku će imati ukoliko Inter svede račune sa slavnim Čileancem.

Naime, "neroazuri" žele da Jović pojača njihove redove već na zimu, ali će na "Meaci" prvo morati da rasčiste sa Aleksisom Sančezom.

Čileanac je nezadovoljan, a može se reći da nije ni Inter.  Ove sezone je odigrao svega 70 minuta na četiri utakmice te je rastanak izvestan.  

Ukoliko sklope takav dogovor, milanski klub će pokušati da ga proda na zimu jer jedino u tom slučaju mogu da obezbede sredstva koju su dovoljna da namire madridski Real i dovedu Luku Jovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading